zaterdag 18 april 2015

Hoera! Manuel is 5 jaar!

Afgelopen maandag was het groot feest. Manuel was jarig en werd 5 jaar! Lang hij hij er al naar uitgekeken en de dagen afgeteld. Hij vond het wel een beetje jammer dat hij zijn verjaardag niet in Nederland kon vieren net als zijn broer. Gelukkig heeft hij hier ook een erg leuke dag gehad met bezoek. Manuel is elk jaar op thais nieuw jaar jarig, wat het voordeel heeft dat hij dan altijd vrij is van school. 2 collega gezinnen zijn met hun kinderen op bezoek geweest.
Celeste, Irene en David kwamen al een dag eerder en hebben bij ons gelogeerd. Het feest begon dus al vroeg. :) En op maandag kwamen ook Daniel en Benj er bij.

In Nederland hij al playmobil gezien en dat wilde hij ook heel graag hebben. Via Marktplaats hadden we playmobil politie goedkoop kunnen kopen en daar was hij dus heel blij mee.


En via skype werd hij ook door de opa's en oma's verrast met mooie cadeaus.  Naast het spelen met zijn nieuwe cadeau's hebben ze zich ook volop vermaakt met water gooien op straat.  3 dagen mag je iedereen natgooien dus daar deden ze natuurlijk graag aan mee.

Afgelopen vrijdag hebben we na de Nederlandse school in Khon kaen nog zijn verjaardagsfeestje gevierd met alle vriendjes erbij. Dat was ook heel gezellig.En hij is verwend met veel post! Leuk dat zoveel mensen hem een kaartje hebben gestuurd!  Bedankt!!
 Blij met deze mooie, lieve, ondeugende jongen in ons gezin!!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten