zaterdag 22 augustus 2015

Zomer vakantie in Thailand

Nieuwe gezinsfoto
Sorry voor de lange stilte op onze blog. Door druktes en vakantie is het schrijven er even bij ingeschoten. Jongens hebben hun schooljaar ondertussen afgerond en lekker genoten van hun vakantie.Elke dag met lego spelen, dat is een feest voor hun.

Broer en schoonzusje zijn op bezoek geweest dus dat was ook erg leuk. Eerst een aantal dagen bij ons in Isaan en daarna zijn we  met hun  op vakantie geweest naar het OMF resort in het zuiden van Thailand.
Genoten van elkaar, zon, zee , zand en water. Ideale vakantie voor de jongens.  Het was fijn om er even tussen uit te zijn en meer tijd als gezin bij elkaar te hebben. En natuurlijk erg leuk om de gezelligheid van Samuel en Evi te hebben.Afgelopen week waren we in Bangkok toen we werden opgeschrikt door het nieuws van de bom aanslag daar. Juist die ochtend  hadden we nog in dezelfde straat gereden, dat was best wel even schrikken. Thailand is flink opgeschrikt hierdoor.

Ondertussen zijn we weer terug in Isaan en is onze nieuwe juf voor de jongens ook aangekomen. Komende week gaan de jongens weer beginnen met hun nieuwe schooljaar, groep 2 en groep 4! Benieuwd hoe ze dat weer gaan vinden.

We hopen weer regelmatig op onze blog te gaan schrijven!

Nathan, Manuel en Timon in de zee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten